Receptie

& Devotie-artikelen
Onze receptie is een plaats waar mensen komen voor een noveenkaars, voor informatie over de parochie, voor een misintentie, voor een mededeling, voor zomaar een praatje, voor een devotieartikel enz.

De receptie wil een voor iedereen laagdrempelige plek zijn, waar mensen te woord worden gestaan en waar vooral een luisterend oor is.
Er wordt hulp geboden en indien nodig doorverwezen.
Het is ook de plaats waar veel administratief werk plaats vindt en waar het parochiebureau zich bevindt. Ook het kopieerwerk, zoals het maken van de Kapelgids en het maken van misboekjes en ander drukwerk gebeurt in deze ruimte. Voor de informatie- verstrekking bestaat er ook een infonummer, dat vanuit de receptie bediend wordt.

Dit is ook de plaats waar zich een devotiewinkeltje bevindt.
Naast de gebruikelijke devotieartikelen zoals rozenkransen, medailles, kruisjes, noveenkaarsen enz. zijn er vele eigen unieke devotionalia te koop met een afbeelding van O.L.V. in ’t Zand.

Openingstijden receptie:
maandag  t/m zaterdag                   10.00 uur – 14.00 uur

e-mailadressen
Voor receptie en informatie…info@kapelinhetzand.nl
Voor drukwerk………………..drukwerk@kapelinhetzand.nl
Voor parochiekantoor………..parochiekantoor@kapelinhetzand.nl

Telefoonnummer Receptie: 0475 315461

Kapelwacht

Van 1 april t/m 1 november zijn de devotie-artikelen eveneens bij de Kapelwacht in de processiegang verkrijgbaar. De Kapelwacht is van donderdag t/m zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur aanwezig.

Als de weersverwachting aangeeft dat de buitentemperatuur hoger is dan 30 graden, dan blijft de Kapel gesloten. Hierdoor vervalt de Kapelwacht op donderdag 11 augustus t/m zondag 14 augustus.

De Processiegang is iedere dag geopend van 07:00 tot 19:00 uur.