Fotoboek

Bekijk de foto’s in de onderstaande fotoalbulms.

Kienjerkerk - 1 maart 2020

Op zondag 1 maart hadden we een kleine, maar fijne Kienjerkerk viering. Er waren slechts 3 bezoekertjes, maar die deden wel alledrie enthousiast mee. Juf Julia vertelde het verhaal over de reiger en de mus, die 40 dagen de woestijn in gingen om uit te vinden wie uiteindelijk koning van de vogels zou worden. En omdat dit verhaal alles met de vastentijd te maken had, werden daarna doosjes prachtig versierd en in gebruik genomen als 'vastentrommeltje'. Na afloop gingen we weer in de Processiegang een kaarsje aansteken.
IMG_0462.jpg

Kienjerkerk - 2 februari 2020

Op zondag 2 februari hadden we weer een fijne Kienjerkerk viering. Er was een nieuw bezoekertje;daar zijn we altijd heel blij mee. We hadden carnaval als thema en alle kinderen mochten verkleed komen. Juf Julia vertelde het verhaal over Lorra, de papegaai met saaie kleuren die door een regenboog heen vloog en toen heel mooie gekleurde veren had. Net zo mooi als de bonte carnavalskindjes, die op het podium ook nog een modeshow hielden. Na afloop gingen we weer in de Processiegang een kaarsje aansteken.
IMG_9940.jpg

Kienjerkerk - 5 januari 2020

Op zondag 5 januari hadden we een fijne Kienjerkerk viering, waarin Juf Anke het verhaal vertelde van de 3 wijzen uit het oosten, ook wel drie koningen genoemd. In de pauze hadden we cake, waar juf Anke de boon in vond. Daarom mocht zij thuis kiezen wat ze zouden eten. Bij pater Weerkamp in de sacristie zijn we gaan kijken naar en ruiken aan wierook. En in de kerk bezochten we nog een keer de grote kerstgroep en zagen we dat de drie koningen al bij het stalletje waren. Zoals gewoonlijk hebben we na afloop in de Processiegang een kaarsje aangestoken.
KK 5 jan 2020 3.jpg

Kienjerkerk - 24 dec 2019

Op 24 december, Kerstavond, hadden we een speciale Engeltjesviering in de dagkapel van de Kapel in 't Zand. Juf Anke en juf Julia vertelden, samen met gast-voorlezer Ada, het verhaal van de geboorte van Jezus. Er kwamen veel kindjes om even samen van de Kerstsfeer te genieten. Na afloop mochten we in de kerk naar de grote kerstgroep gaan kijken en kregen alle kinderen een houten kerstboom-hangertje en een kaarsje om aan te steken in de processiegang. Op 5 januari wordt tijdens de Kienjerkerk-viering op school het vervolg van het verhaal verteld, dan gaat het over de drie wijzen uit het oosten.
KK 6 24 dec 2019.jpg

Kienjerkerk - 1 december 2019

Op zondag 1 december hadden we weer een fijne Kienjerkerk viering. We hadden (uiteraard) Sint Nicolaas als thema. Juf Julia vertelde het verhaal van Nicolaas die de bruidsschat verzorgde voor drie arme meisjes. Een van de bezoekertjes had een heel mooi prentenboek over SuperSint, waar dit verhaal ook nog eens in voorkwam. Vervolgens hebben de kinderen zelf heel goed geoefend met het gooien van muntjes in de schoenen. Na afloop gingen we weer in de Processiegang een kaarsje aansteken.
KK 1 dec 2019 3.jpg

Kienjerkerk - Zondag 3 november 2019

Op zondag 3 november hadden we weer een fijne Kienjerkerk viering. We hadden Sint Maarten als thema en hielden de bijeenkomst in de donkere kelder van de Synergieschool, waardoor de lichtjes van de kaarsen mooi uitkwamen. Daarna werd druk geknutseld aan mooie lampionnen. Na afloop gingen we in de Processiegang een kaarsje aansteken.
5 KK 3 nov 2019.jpg

Kienjerkerk - Zondag 6 oktober 2019

Op zondag 6 oktober hadden we weer een fijne Kienjerkerk viering. In verband met dierendag brachten alle kinderen een hele lieve knuffel mee en vertelde juf Julia het verhaal van Sint Franciscus en de dieren. Ook keken we nog naar een filmpje hierover. Na afloop gingen we in de Processiegang een kaarsje aansteken en hingen onze allerkleinsten de door hun mooi ingekleurde kleurplaat van dierendag op.
fullsizeoutput_11dc.jpeg

Kienjerkerk - Zondag 7 juli 2019

Wat 'n feest was deze laatste Kienjerkerk bijeenkomst van dit seizoen op zondag 7 juli. Er waren maar liefst 9 kinderen, die heel goed meededen bij het verhaal dat ging over ruzie tussen de vogels. Elke vogel vond z'n eigen veren het mooiste om de hoed van de nar van de koning te versieren. Uiteindelijk legden ze de ruzie bij en waren ze samen sterk tegen een gemene kat. Juf Annie en juf Julia kregen zelfs een beschermengeltje van 2 kinderen! Vervolgens hadden we een heerlijke picknick met fruitspiezen, spekjes, cake en watermeloen. Tenslotte staken we een kaarsje aan in de processiegang en kregen de kinderen als verrassing nog een ijsje. Het was een heel fijn seizoen. Graag tot 1 september allemaal!
kienjerkerk zo 7 juli 2019 (3).jpg

Kienjerkerk - Zondag 2 juni 2019

Wat hadden we op zondag 2 juni weer een fijne en goed bezochte Kienjerkerk viering! Er moest veel verteld worden deze ochtend: over dopen en de communie doen en ook nog over de betekenis van Pinksteren. Van Pater Weerkamp hadden we zelfs ongewijde hosties gekregen, waarmee we konden oefenen hoe dat dan gaat als je de communie doet. Daarna moesten we opschieten om bij de kerk te komen, zodat we de kinderen die de communie hadden gedaan konden bewonderen en feliciteren, waaronder 2 oud-Kienjerkerk bezoekertjes. Na afloop gingen we in de Processiegang van de Kapel in ’t Zand een kaarsje aansteken.
kienjerkerk20190602zo.PNG

Kienjerkerk - Zondag 5 mei 2019

Op zondag 5 mei hadden we een fijne Kienjerkerk viering, waarin juf Julia het verhaal vertelde van het Maria-beeldje van de Kapel in 't Zand. Daarna liepen we mee in de processie, waarin ook het beeldje werd meegedragen, als start van het bedevaartseizoen. Zoals gewoonlijk bezochten we na afloop de Processiegang van de Kapel in 't Zand, waar we een kaarsje hebben aangestoken.
kienjerkerk5mei2019 (4).jpg

Kienjerkerk - Zondag 7 april 2019

Op zondag 7 april hadden we een fijne Kienjerkerkviering, waarin juf Anke het verhaal van Pasen vertelde. Best een spannend verhaal! In de pauze werd druk en mooi geknutseld aan tulpen en vliegers. Zoals gewoonlijk bezochten we na afloop de Processiegang van de Kapel in 't Zand, waar we een kaarsje hebben aangestoken.
Kienjerkerkviering20190407 (3) (Kopie).jpg

Kienjerkerk - Zondag 17 februari 2019

Op zondag 17 februari hadden we een fijne Kienjerkerk viering, met enkele nieuwe bezoekertjes, daar zijn we altijd heel blij mee. Iedereen mocht verkleed komen. Juf Julia vertelde eerst waar carnaval, aan het begin van de vastentijd, vandaan komt en daarna het verhaal van de domme koning, die de mensen in zijn land verbood vrolijk te zijn. Gelukkig bedacht de koning dat dit bij nader inzien toch niet zo’n slim plan was en liep het allemaal goed af. In de pauze werden de carnavalskleurplaten prachtig gekleurd, had juffrouw Annie gezorgd voor rood-gael-greune cake en hielden we modeshow. Zoals gewoonlijk bezochten we na afloop de Processiegang van de Kapel in ’t Zand, waar we een kaarsje hebben aangestoken.
kienjerkerk20190217 (4).jpg

Kienjerkerk - Zondag 2 september 2018

Op zondag 2 september hadden we een hele fijne Kienjerkerk viering, met een paar nieuwe bezoekertjes, dat is altijd reuze gezellig. Juf Julia vertelde het verhaal van 'een nieuw begin', heel toepasselijk zo aan het begin van het schooljaar. Alleen ging dit verhaal over hoe God de wereld heeft geschapen en dat we zuinig op onze mooie aarde moeten zijn. Mevrouw Leny kwam de gespaarde appelpitjes ophalen. Die kunnen we van 8 t/m 13 september bewonderen bij het Bloemtapijt in het Kruiswegpark. In de pauze werd ijverig gekleurd. Zoals gewoonlijk bezochten we na afloop de Processiegang van de Kapel in 't Zand, waar we een kaarsje hebben aangestoken.
IMG_3496.JPG

Kienjerkerk - Zondag 6 mei 2018

Op zondag 6 mei hadden we, vanwege de processie, een wat kortere Kienjerkerk viering, met weer een nieuw bezoekertje, wat we altijd heel fijn vinden. Juf Julia vertelde het verhaal over het ontstaan van de Kapel in 't Zand en de legende van de herder die het Mariabeeldje vond in een put. In de pauze hadden we kleurplaten van Maria, waarna we aansloten bij de processie bij gelegenheid van de opening van het bedevaartseizoen. Het was best wel een eind lopen voor de kleine beentjes van onze Kienjerkerk-kinderen! Na afloop van de processie hebben we onze bloemetjes op het altaar gelegd en nog even een kaarsje aangestoken in de Processiegang.
IMG_1425.JPG

Kienjerkerk - Zondag 8 april 2018

Op zondag 8 april hadden we een hele fijne Kienjerkerk viering, met een paar nieuwe bezoekertjes, dat is altijd reuze gezellig. Juf Anke vertelde het verhaal van de Levensboom, best wel moeilijk, maar mooi om te horen hoe het leven steeds maar doorgaat, al is het soms in een andere gedaante. In de pauze werden afbeeldingen van de lente gekleurd. Wat kunnen die kinderen dat al goed! Zoals gewoonlijk bezochten we na afloop de Processiegang van de Kapel in 't Zand, waar we een kaarsje hebben aangestoken.
IMG_1002.JPG

Kienjerkerk - Zondag 4 maart 2018

Op zondag 4 maart waren er niet zoveel kinderen die de Kienjerkerk bezochten, maar degenen die er waren hebben genoten van het verhaal over hoe de aarde Pasen viert. In de pauze werd druk geknutseld aan een Paasmandje en nadat dit mooi was versierd, hoorde er natuurlijk een gekleurd Paasei in. Zoals gewoonlijk bezochten we na afloop de Processiegang van de Kapel in 't Zand, waar we een kaarsje hebben aangestoken.
IMG_0756.JPG

Kienjerkerk - Zondag 4 februari 2018

We hadden een hele leuke viering op zondag 4 februari. Deze had, hoe kan het ook anders, carnaval als thema. De kinderen kwamen prachtig verkleed. We zagen prinsessen, piraten, Spaanse schonen en stoere helden en hielden een heuse modeshow. Juf Julia vertelde het verhaal van de koning met de rode neus en na afloop gingen we in de Processiegang een kaarsje aansteken.
IMG_0484.JPG

Kienjerkerk - Zondag 7 januari 2018

De eerste Kienjerkerk van 2018 op 7 januari was erg geslaagd. We vertelden het verhaal van de drie Koningen en bewonderden de geschenken die zij meebrachten voor Jezus: goud, wierook en mirre. In de pauze werd, naar oud gebruik, koek gegeten waarin een boon zat verstopt. Het kindje dat de boon vond, mocht bepalen wat er gegeten zou worden. Uit betrouwbare bron vernamen we dat pannenkoek op het menu werd gezet. In de sacristie van de Kapel liet pater Weerkamp zien en ruiken hoe wierook in de kerk wordt gebruikt. Natuurlijk hebben we ook nog een kaarsje aangestoken in de processiegang.
26198407_829283020585075_4002662871673623989_o.jpg

Kienjerkerk - Zondag 24 december 2017

De Engeltjesviering op zondagmiddag 24 december werd goed bezocht, door zowel onze vaste bezoekertjes als door een aantal andere kinderen. In de Dagkapel vertelden juf Anke en juf Julia, na de gebruikelijke "Kienjerkerk-rituelen", het verhaal van de geboorte van Jezus. Na afloop gingen we nog in de kerk naar de prachtige grote Kerststal kijken. Pater Weerkamp had extra voor ons het kindje Jezus al in het kribje gelegd.
IMG_0198.JPG

Kienjerkerk - Zondag 3 december 2017

De Kienjerkerk op 3 december was erg gezellig. Er waren een paar nieuwe kindjes, leuk! Juf Julia vertelde het verhaal van de zieke schimmel van Sinterklaas en de oplossing die de Pieten hadden bedacht. Daarna oefenden onze 'hulp-pieten en klazen' met het muntjes gooien in de schoentjes. In de pauze werd onder het genot van een speculaasje (en de chocolade-muntjes) prachtig gekleurd en na afloop hebben we een kaarsje aangestoken in de processiegang van de Kapel.
IMG_8166.JPG

Kienjerkerk - Zondag 5 november 2017

Op zondag 5 november hielden we de kienjerkerkviering op een heel speciaal plekje. Omdat het thema St. Maarten was, het feest van samen delen en 'licht', gingen we op een donker plekje zitten, waar juffrouw Julia bij kaarslicht het verhaal van Maarten en de bedelaar vertelde. In de pauze werd, onder het genot van een mandarijntje met chocomel en ranja, ijverig geknutseld aan een paddenstoelen-lampion. Na afloop hebben we nog een kaarsje aangestoken in de processiegang.
IMG_9904.JPG

Kienjerkerk - Zondag 1 Oktober 2017

De 'dierendag' Kienjerkerk is prima verlopen. Verschillende lievelingsknuffels waren meegekomen. Heel veel dierenparen wandelden de Ark van Noach in. In de pauze werd prachtig gekleurd en na afloop hebben we een kaarsje aangestoken in de processiegang van de Kapel. Tenslotte maakten de kinderen een kringetje waar de volwassenen omheen gingen staan en zongen we ons 'slotliedje'.
IMG_9475.JPG

Kienjerkerk - Zondag 3 september 2017

Het nieuwe seizoen is gestart op zonderdag 3 september. Het was een hele fijne Kienjerkerk-bijeenkomst. Mevrouw Lenie kwam de appelpitjes ophalen die we afgelopen jaar hebben gespaard. Volgende week krijgen die een prominent plekje bij de Bloemtapijt. We vertelden over 'een nieuw begin', op school, in de natuur en hoe God de aarde schiep. Na afloop hebben we in de processiegang een kaarsje aangestoken.
IMG_9154.JPG

Kienjerkerk - Zondag 2 juli 2017

We hadden een supergezellige afsluiting van het zesde seizoen Kienjerkerk op zondag 2 juli. We brandden een kaarsje voor alle lieve, dierbare mensen, ook voor degenen die in de hemel over ons waken. Verder hebben we gespeeld in de gymzaal, zijn we van de glijbaan af geweest en hebben we gepicknickt in het Grand Café met poffertjes en verse aardbeien. Na afloop hebben we nog een kaarsje aangestoken in de processiegang.
IMG_7943.JPG

Kienjerkerk - Zondag 2 april 2017

We hadden een kleine, maar fijne Kienjerkerkviering op zondag 2 april. We brandden een kaarsje voor juf Annie, die net te horen had gekregen dat haar papa was overleden. Verder luisterden we naar het moeilijke verhaal over de betekenis van Pasen, de kruisiging en de verrijzenis van Jezus. In de pauze verfden en versierden de kinderen hun eigen eieren. Ook voerden ze de goed groeiende kikkervisjes, die op de balie in een aquarium staan, een schijf komkommer. Als klap op de vuurpijl mochten de kinderen, op veler verzoek, van de glijbaan. Na afloop hebben we nog een kaarsje aangestoken in de processiegang.
IMG_6979.JPG

Kienjerkerk - Zondag 5 februari 2017

We hadden een hele leuke, verklede Kienjerkerk viering op zondag 5 februari, met als thema carnaval. Er waren maar liefst vijf nieuwe kinderen met hun (groot)ouders. Daar waren we reuze blij mee! Juf Julia vertelde hoe carnaval is ontstaan en las het verhaal voor van de koning die alle leuke, gezellige dingen verbood, maar gelukkig tot inkeer kwam. Na een pauze met fruit, ranja (of koffie voor de volwassenen) en een kleurplaat voor de kinderen, gingen we naar de processiegang om een kaarsje aan te steken.
IMG_0699.JPG

Kienjerkerk - Zondag 8 januari 2017

We hadden op zondag 8 januari een fijne Kienjerkerk bijeenkomst, waarbij we onze 'vaste' deelnemertjes weer mochten begroeten. Juf Anke vertelde het verhaal van de drie koningen, inclusief wierook, mirre en goud en juf Annie had gezorgd voor 'drie koningen cake' met een boon erin. Viggo had de boon en werd dus tot koning gekroond. Hij zocht Marciano en juf Annie uit om samen met hem een koningskroon te mogen dragen. In de sacristie bij de kerk liet rector Weerkamp zien hoe wierook werkt als het op een brandend kooltje wordt gestrooid. En natuurlijk staken we ook nog een kaarsje aan bij Maria in de processiegang.
IMG_6438.JPG

Kienjerkerk - Zondag 4 december 2016

Op zondag 4 december hadden we een kleine, maar hele fijne groep kinderen bij de Kienjerkerk. Het thema was Sinterklaas en de kinderen leefden helemaal mee. We hadden Sinterklaas met strooipieten en turnpieten op bezoek. Na afloop in de Kapel mochten we van koster Noll een kijkje nemen bij de put. Dat was heel bijzonder! De volgende Kienjerkerk houden we op 24 december om 16 uur. Nadere informatie daarover volgt nog.
IMG_6219.JPG

Kienjerkerk - Zondag 6 november 2016

Op 6 november hadden we een druk bezochte Kienjerkerk viering, waarbij we het verhaal van Sint Maarten en het beertje lazen. Tevens vierden we ons 5-jarig bestaan met alle kinderen en hun (groot)ouders en enkele gasten. Na afloop gingen we in de Processiegang een kaarsje aansteken.''
IMG_20161106_112053.jpg

Kienjerkerk - Zondag 3 juli 2016

We hadden op zondag 3 juli een super gezellige afsluiting van dit seizoen Kienjerkerk. Heerlijke fruit-picknick en lekker gefietst, gestept en gevoetbald op de speelplaats van school. Ook kwam mevrouw Leny Henderix de appelpitjes in ontvangst nemen. Deze krijgen weer een mooi plekje bij het Bloemtapijt in september. Helaas moesten we afscheid nemen van Ingrid Bongartz, een van de initiatiefneemsters van de Kienjerkerk. Gelukkig heeft ze beloofd ons nog regelmatig een bezoek te zullen brengen. We starten een nieuw seizoen Kienjerkerk op zondag 2 oktober!
IMG_4370.JPG

Kienjerkerk - Zondag 1 mei 2016

We hadden een hele rustige Kienjerkerk op 1 mei. Veel van onze vaste bezoekertjes waren met vakantie. Toch hadden we het heel fijn samen. Na afloop liepen we mee met de processie en staken we een kaarsje aan in de processiegang.
IMG_4001.JPG

Kienjerkerk - Zondag 6 maart 2016

We hadden een hele fijne viering op zondagmorgen 6 maart. We hebben gepraat over vasten en over Pasen. Allebei best moeilijke onderwerpen. In de pauze knutselden we een paasmandje. Juffrouw Annie had mooie geschilderde eieren bij zich, die konden meteen in de mandjes. Na afloop hebben we nog een kaarsje aangestoken in de Processiegang.
IMG_3593.JPG

Kienjerkerk - Zondag 31 januari 2016

We hadden een fijne Kienjerkerkviering op 31 januari, waarbij juf Julia het verhaal vertelde van het ontstaan van carnaval én het verhaal van de koning die alle rode neuzen, witte gezichten, maskers, zingen en lachen verbood. Gelukkig was het bij ons niet verboden een rode neus te hebben! Na afloop staken we in de Processiegang een kaarsje aan.
IMG_3416.JPG

Kienjerkerk - Zondag 3 januari 2016

'Het was een hele rustige Kienjerkerk bijeenkomst op 3 januari. De rustigste tot nu toe in het bestaan van de Kienjerkerk. Verschillende van onze vaste bezoekertjes waren niet aanwezig, helaas. Toch hadden we het heel fijn samen. Gezien de groepssamenstelling was er geen sprake van drie koningen, maar van drie koninginnen. Ook vierden we de verjaardag van Temi. Na afloop liet pater Weerkamp ons in de sacristie van de kerk genieten van de overweldigende wierook-geuren.
IMG_3198.JPG

Kienjerkerk - Kerstavondviering

Kerstavond hadden we een bijzonder drukbezochte Kienjerkerk viering, dit jaar voor het eerst op school en niet in de kerk. Dat beviel, gezien de zeer jeugdige doelgroep, erg goed. De viering was kort en afwisselend. We hadden pauze met een kleurplaat en heerlijke warme chocomel of ranja voor de kleintjes en koffie of thee voor de papa's en mama's (opa's en oma's), uiteraard met een Kerstkransje. Na afloop waren we te gast bij Pater Weerkamp, die voor de gelegenheid het kindje Jezus in de kribbe legde.
IMG_3155.JPG

Kienjerkerk - Zondag 29 november 2015

We hadden een hele fijne Kienjerkerk viering op 29 november, met veel afwisselende activiteiten. De kinderen mochten proberen goudstukken in hun schoentjes te mikken, ze zochten de kleren die bij hun Pietenmutsjes hoorden en verkleedden zich hiermee, Sinterklaasliedjes werden gezongen en gedanst, er werd gekleurd en voor de (bijna)jarige Marciano gezongen. In de processiegang werd een kaarsje aangestoken en het 'Onze Vader' gebeden.
IMG_3060.JPG

Kienjerkerk - Zondag 4 oktober 2015

Op zondag 4 oktober hadden we weer een hele fijne Kienjerkerk viering. Het thema was, hoe kan het ook anders, dierendag. Alle kinderen brachten een knuffel mee. We hebben gezongen en gemusiceerd voor de dieren. Juf Anke las een heel leuk boek voor van een verkouden draak "drakensnot". In navolging van het verhaal maakten ook wij heerlijke groentesoep (uiteraard zonder balletjes i.v.m. dierendag).
IMG_2542.JPG

Kienjerkerk - Zondag 6 september 2015

Op zondag 6 september hadden we de eerste bijeenkomst in het nieuwe seizoen van de Kienjerkerk Kapel. Het was een rustige, maar daardoor zeker niet minder fijne en gezellige ochtend. Mevrouw Henderix kwam de appelpitjes halen voor het Bloemtapijt en vertelde er een en ander over. Ook liet ze foto's zien van het Bloemtapijt van vorig jaar, waarbij onze appelpitjes werden verwerkt in twee voorstellingen. Juf Anke was helaas verhinderd, waardoor juf Julia inviel en er geen foto's van de viering zijn. Wel werden er foto's gemaakt van de kinderen die na afloop een kaarsje in de Processiegang hebben aangestoken.
FullSizeRender-3.jpg

Kienjerkerk - Zondag 5 juli 2015

Op zondag 5 juli sloten wij het vierde seizoen van de Kienjerkerk af met een gezonde 'picknick' voor de trouwe bezoekertjes. De dagen ervoor was het zó warm geweest dat onze Kienjerkerk-kaars er krom van was getrokken. Tijdens deze bijeenkomst namen we afscheid van Cindy, samen met Ingrid destijds de initiatiefneemster voor de oprichting van de Kienjerkerk. Cindy, hartelijk bedankt voor je goede zorgen en inspirerende ideeën de afgelopen jaren!
IMG_1331.JPG

Kienjerkerk - Zondag 3 mei 2015

We hadden een niet zo drukke, maar hele fijne Kienjerkerkviering op zondag 3 mei. Aansluitend liepen we met de openingsprocessie van het bedevaartseizoen mee en staken we nog een kaarsje aan in de Processiegang. Natuurlijk hebben we ook nog een 'wees-gegroetje' gebeden.
IMG_1092.JPG

Kienjerkerk - Zondag 1 maart '15

We hadden een fijne, goedbezochte Kienjerkerk viering op zondag 1 maart. We verkenden alle soorten knuffels en kwamen tot de conclusie kwamen dat iedereen op z`n tijd een knuffel nodig heeft, zelfs Jezus. Maar de fijnste knuffels komen toch van degenen waar we het meeste van houden. Noteer alvast: de volgende viering is verplaatst naar 29 maart
IMG_1141.JPG

Kienjerkiek - Kerstviering 24 december 2014

Op 24 december hadden we een heel druk bezochte Kienjerkerk viering in de Kapel bij de Kerststal.
IMG_0503.JPG

Kienjerkerk - zondag 7 december 2014

Op zondag 7 december hadden we een hele fijne Kienjerkerk bijeenkomst. Het thema was 'Sinterkerst', waarbij we afscheid namen van Sinterklaas. We luidden tegelijkertijd de Kerstperiode met het licht en de warmte van kaarsjes in. Op 24 december houden we een extra Kienjerkerk bijeenkomst om 16:00 uur in de kerk: de Engeltjesviering. Omdat het vorig jaar een onverwacht groot succes was, willen we graag van te voren weten op hoeveel kinderen we ongeveer mogen rekenen. We zouden het op prijs stellen een berichtje van deelname te ontvangen op info@kapelinhetzand.nl
IMG_0472.JPG

Kienjerkerk - 2 november 2014

Op zondag 2 november was er weer een Kienjerkerkviering in de St. Alfonsusschool aan het Lief Vrouweveld 1 te Roermond. Het was een drukbezochte viering met als thema Sint Maarten. De volgende Kienjerkerkviering vindt plaats op 7 december, wederom in het gebouw van de St. Alfonsusschool aan het Lief Vrouweveld 1. Het thema zal dan zijn: Sinterkerst.
23.JPG

"De Kienjerkerkviering" zondag 5 oktober 2014

De Kienjerkerkviering van zondag 5 oktober stond in het teken van 'dierendag'. Alle kinderen hadden een knuffel meegebracht. Juf Anke las het verhaal voor van de eenzame mol die de maan wilde vangen en die gaandeweg het boek vriendjes kreeg. In de pauze werkten de kinderen geconcentreerd aan een bij het thema passende kleurplaat en werd gezongen voor de jarigen. Bij de afsluiting werden de kaarsen uitgeblazen, in de kring het afscheidsliedje gezongen en ook voor de knuffels in de kring gezongen. Na afloop hebben we met z'n allen nog een kaarsje bij Maria in de Processiegang aangestoken.
2014-10-05 10.25.36.jpg

"De Kienjerkerk" - September 2014

Elke eerste zondag van de maand wordt de Kienjerkerk gehouden om 10 uur in het schoolgebouw van de Balans en de St. Alfonsusschool aan het Lief Vrouweveld 1. De Kienjerkerk is speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van ong. 3 tot 7 jaar (en hun (groot)ouders en oudere of jongere broertjes en zusjes). Iedereen is zonder aanmelding van harte welkom.
2014-09-07 10.05.21.jpg